Услуги

Услуги

Обхватът на услугите, предлагани от БЕСТКОН ООД е насочен изцяло към нуждите на строителната индустрия. Фирмата извършва търговска дейност със строителни материали, арматурна стомана и дървен материал.

Собственият автопарк дава възможност за комплексно изпълнение на земни и монтажни работи и транспортни услуги. БЕСТКОН ООД предлага услуги със строителна механизация, продажба и отдаване под наем на кофражно и строително оборудване. 

Дружеството разполага с елементи за няколко кофражни системи за изпълнение на сгради и съоръжения, а също и подпорни и фасадни скелета, подвижни работни платформи, телескопични подпори.

Фирмата отдава под наем съвременно кофражно оборудване от системата NOE, PERI и др. Всички кофражи са окомплектовани със свързващи елементи, както и елементи за транспорт и безопасна работа.  Разполага също и с подемно оборудване, строителна и строително-довършителна техника – електрически, пневматични, дизелови и бензинови машини и инструменти за обработка на положен бетон, обработка на подове, стени и тавани, боядисване и шлифоване, почистваща техника – водоструйки,  пароструйки, прахосмукачки, скрепителна техника, лека строителна механизация.


Услуги със строителна механизацияБагер Hyundai 210 LC-3 (обратна кофа, чук, трошачна кофа - BF 70.2)

Багерът се предлага за извършване на следните услуги:   - работа с обратна кофа;   - работа с чук;   - работа с трошачна кофа BF 70.2;

Услуги със строителна механизацияМинибагер Hanix (обратна кофа, чук)

Минибагер Hanix с обратна лопата, предлага се и с чук.

Услуги със строителна механизацияБагер - товарач Komatsu WB 97

Багер - товарач Komatsu. Предлага се и за работа с чук.

Услуги със строителна механизацияБулдозер Т170

Услуга с булдозер Т170

Услуги със строителна механизацияКран телехендлер FDI SAMBRON

Услуга с к ран телехендлер FDI SAMBRON

Услуги със строителна механизацияВаляк бандажен VSH-100

Услуга с валяк VSH-100

Услуги със строителна механизацияСамосвал Камаз 6520

Услуга със самосвал Камаз 6520